9-11 ANYS

REPORTER DOC

LA REVISTA PER DESCOBRIR EL MÓN

A partir dels 9 anys, els nens i les nenes volen trobar per si mateixos les respostes a les seves preguntes i comprendre el món en què viuen. Reporter Doc els invita a conèixer i explorar els temes que els apassionen.

Un any de lectura per:

6,50 €
PAGO MENSUAL
58,50 €
PAGO ANUAL

Sense despeses d’enviament. Cancel·la la subscripció quan vulguis.

A TOTA LA FAMÍLIA LI AGRADA MOLT!

«Ja fa uns anys que rebem el Reporter Doc, i la veritat és que és un gran èxit. Ha fet dels nostres tres fills uns lectors. Cada vespre algun dels tres se n’emporta un exemplar al llit. Frueixen molt dels reportatges, de les fotos, de les explicacions… de tot. Els vam preguntar si volien canviar la subscripció per una altra revista i tots tres van dir que no, que volien continuar amb el Reporter Doc. Merci per una revista tan genial.»

Heidi, Banyoles

«La revista es un éxito total. ¡Le gusta tanto a Raquel de 10 años como a su hermano de 6! La hemos utilizado varias veces para el cole y tiene un formato chulísimo.»

Ángela, Cambrils

«Vam conèixer Reporter Doc per una presentació que vau fer a l’escola dels nostres fills i de seguida ens va interessar, perquè ens va semblar una publicació atractiva i que tracta els temes científics d’una manera amena, amb un bon enfocament per als nens de l’edat dels nostres fills.»

Antton, Vic

«El millor de la revista és, per una banda, l’especialització temàtica mensual que permet aprofundir en un tema des de diferents aspectes. D’altra banda, els continguts, el disseny i el llenguatge d’interpel·lació amb el lector. També ens agrada molt rebre-la mensualment a casa via correu postal.»

Cristina, Tarragona

«Llegeix la revista tan bon punt arriba, la qual cosa ens sorprèn perquè no llegeix gens. De fet, no volíem subscriure’ns perquè ens pensàvem que no la llegiria. Llegeix tots els temes i fa moltes preguntes sobre alguns. Per exemple, ens va explicar el tema de l’escriptura i vam estar mirant amb molt d’interès el de la primera guerra mundial. En resum, que ens ha sorprès molt gratament.»

Guillem, Sabadell

«Hola, magnífica labor de divulgación… Además de un valioso incentivo a la lectura espoleada por la curiosidad. Felicidades.»

Bernabé, Torregrossa

«Reporter Doc es una manera mágica de atraer a los niños y a los adultos sobre temas de interés general, científico, histórico… ¡No es infantil! Y eso atrae a los niños y padres porque crea un espacio común de intercambio y conocimiento.»

Xiomara, Barcelona

«Al petit de la casa li agrada molt la revista i l’espera amb impaciència. En dos o tres dies ja la té llesta. Amb ella agafa la lectura amb il·lusió. Gràcies!»

Ariana, Terrassa

«Es muy grato ver cómo a mi hija se le acelera el corazón cuando ve que Reporter asoma por el buzón. Como padre me alegra que exista ese rito tan lejano de la inmediatez de hoy en día. Y los contenidos que le sirven para interesarse por tantas cosas desconocidas.»

Iñaki, Rubí

«Mi hijo está esperando cada mes la revista. Le gustan mucho los reportajes de animales. Disfruta mucho leyendo la revista, es un placer. Por fin a encontrado la revista ideal para él. Cuando termina siempre deja la revista a sus amigos para que la puedan leerla. Este año ha pedido otra vez la suscripción. ¡Es un gozo ver como disfruta !»

Mireia, Hostalets de Balenyà

«Es muy interesante, fomenta la lectura y además está pendiente de la llegada de la revista.»

Jordi, Castelldefels

«De moment ens va molt bé per a la lectura, i els reportatges són molt interessants.»

Isaac, Palma de Mallorca

«Al meu fill li encanta el Reporter Doc. Cada mes l’espera amb impaciència.»

Judit, Barcelona

«Una revista que abre la mente y genera curiosidad por el mundo a los niños.»

Paula, Pedrezuela

«Una revista molt interessant i pedagògica per treballar a casa. Els nens s’endinsen en la lectura al mateix temps que s’ho passen bé. Estem molt contents amb la subscripció, quan arriba a casa és una festa.»

Alba, Manresa

«Toda la familia estamos encantados con la revista. Es de una excelente calidad y lo que es más importante, fomenta el interés por la ciencia, la lectura y la cultura en general. La esperan todos los meses y las dos hermanas (10 y 12 años) no la dejan hasta que la terminan, sea la hora que sea. »

Inma, Sabadell

«El que recibe la revista es nuestro tercer hijo. Los otros dos también la recibían y la verdad es que nos parece un material excelente de apoyo para algunas materias del colegio a parte de disfrutar mucho de la revista. Buen material, buenos artículos, en definitiva muy contentos tanto los padres como el niño.»

Enrique, Sabadell

«La meva neta gaudeix molt de la revista Reporter Doc. L’espera amb impaciència cada mes. No podem dir el mateix de la tauleta, ja que mai no ha arribat a funcionar bé. Des del primer moment, la bateria no dura ni un minut, i és impossible fer cap mena de treball amb ella. Ha quedat arraconada en un calaix per inservible.»

Josep, Sabadell

«Es muy interesante para los niños.»

Yolanda, Tarragona

«Es una revista muy interesante, donde los niños aprenden mucho. Mi hija ha leído todos los que tienen en la biblioteca de su escuela, y a menudo nos sorprende con todos los datos de ciencia, naturaleza e historia que descubre en ella.»

Alex, Barcelona

«La revista Reportero Doc es una revista que te enseña muchos tipos de historias, etc.»

Aimar, Terrassa

«Los temas que propone son muy adecuados para la edad a la que va dirigida. Es dinámica al tener reportajes, experimentos, curiosidades que son interesantes para los niños de esta edad. A mi hijo le gusta mucho y comparte cosas que le parecen interesantes con su hermano menor.»

Sonia, Sabadell

«Su lectura lo tiene enganchado cada mes. Creo que los temas que trata son muy interesantes para su edad y ayudan a despertarle la curiosidad.»

Xavier, Valls

«Interesante y divertida. A mi hijo le gusta mucho, y quiere seguir recibiéndola.»

Miquel, Arenys de munt

«Mi hija Berta està encantada. Cuando recibe la revista Reporter Doc es un regalo para ella. Le encanta todo y sobre todo los animales. Dice que quiere ser bióloga y ¡quiere seguir recibiendo siempre la revista!»

Berta, Colomers

«Als meus fills grans, per l’edat ja no els tocaria el Reporter Doc, però la veritat és que els agrada tant que l’hem seguit renovant. Crec que és interessant que puguin aprendre a través d’una revista (és a dir, en un format aparentment més lúdic). Quan toqueu temàtiques de diferents etapes històriques, curiositats… els encanta. Una opció xula seria que alguns números portessin petites targetes retallables amb informació i que es poguessin guardar en una capsa.»

Olga, Manresa

«Molt bona revista, amb contes per reflexionar i curiositats molt interessants.»

Jana, Juneda

«Es una revista muy interesante, los contenidos están muy bien explicados. Buena organización y distribución de los reportajes. A mi hijo le gusta mucho, aprendemos siempre algo nuevo.»

Marta, La Vall dUixó

«Mi hija ya tiene 13 años pero le hace la misma ilusión que el primer día recibir la revista. Solo recogerla del buzón ya la lee y en cuanto tiene un rato la acaba enseguida, ¡es lo único que lee sin forzar un poco!»

Ariana, Terrassa

«Es una revista muy instructiva que aporta a mi hija descubrir nuevas sensaciones, y además le entretiene mucho.»

Pere, Sant Celoni

«Es una revista muy interesante, los contenidos están muy bien explicados. Buena organización y distribución de los reportajes. A mi hijo le gusta mucho, aprendemos siempre algo nuevo.»

Marta, La Vall dUixó

«La revista està molt bé, conté molta informació i la meva filla l’espera amb molta il·lusió.»

Silvia, Barcelona

«Està encantat amb la revista. No es deixa res per llegir. És interessant que hi hagi diferents estils: narració, còmic, article científic, jocs… És un bon moment per compartir amb ell.»

Biel, Montblanc

«A la familia nos gusta mucho, nos sirve para ampliar conocimientos y conocer curiosidades del mundo animal y también de hechos históricos.»

Ester, Les Preses

«Me parece una revista muy entretenida. Educativa y de gran interes para los niños de 8-10 años. »

Joana, Sant Feliu de Llobregat

«La espera con ansia todos los meses. Esta muy bien una revista como esta orientada a los niños que les da un punto de vista diferente al habitual que reciben por otros medios. Le encanta.»

Joan, Gandesa

«Tinc dos fills, un nen de 12 i una nena de 9, i tots dos gaudeixen molt a la nit, abans d’anar-se’n a dormir, llegint una estona les seves revistes. La Júlia el Tiroliro i el Jan el seu Reporter Doc. La Júlia el Tiroliro i el Jan el seu Reporter Doc. Penso que tenen articles i històries variades que fan de la lectura un moment divertit i interessant. Una abraçada.»

M. Carmen, Sabadell

«La revista és maca i interessant.»

Susana, Rubí

«Mi hijo espera impaciente cada mes Reportec Doc. Los primeros días del mes miramos el buzón cada día.»

Miguel, Sabadell

«La revista nos gusta mucho, llena de historias divertidas y muy educativas. ¡Seguiremos con vosotros!»

Montse, Manresa

«Es molt interessant perque pots aprendre moltes coses y tambe es molt divertida.»

Marta, Barcelona

«Primerament la meva filla la llegeix. Després hi busca alguna cosa que vol compartir amb nosaltres i finalment en fem una llegida conjunta. És un moment compartit amb la família i ens agrada molt! Ara ja hem fet el canvi al Reporter Doc i veiem que continuem amb la mateixa il·lusió.»

Rosa, Olot

«Es una revista que leemos toda la familia porque hasta incluso los mayores aprendemos cosas. Nos gusta cómo se exponen los diferentes temas, de una manera sencilla pero no simplista, el apoyo visual de muy buena calidad y la posibilidad de acceder a Futuro Doc.»

Beatriz, Barcelona

«Nuestra hija espera la llegada de la nueva revista y la devora. Nosotros también leemos algunas partes y nos gusta mucho.»

Josep, Granollers

«Soy la madre de Rubén. Mi hijo me pidió que lo inscribiese a la revista Reporter Doc. Trajo a casa la revista que le habían dejado en el colegio y estaba súper ilusionado así que decidimos inscribirlo. Se ha leído con mucho interés todas las revistas que ha recibido. Le gusta leerlas conmigo porque piensa que así yo también aprendo, y la verdad yo las encuentro muy interesantes. »

Rubén, Barcelona

«Cuando la recibe es una ilusión tremenda, dependiendo de la temática le apasiona más o menos de inicio. Pero las primeras noches la lee… y comenta lo que aprende y curiosidades a su hermana. »

Mercedes, Tarragona

«Estamos muy contentos con Reporter Doc, a nuestra hija le gusta y se lee y aprende cada mes algo nuevo, muy útil la revista. ¡Gracias!»

Fernando, Sabadell

«Soy la madre de Rubén. Mi hijo me pidió que lo inscribiese a la revista Reporter Doc. Trajo a casa la revista que le habían dejado en el colegio y estaba súper ilusionado así que decidimos inscribirlo. Se ha leído con mucho interés todas las revistas que ha recibido. Le gusta leerlas conmigo porque piensa que así yo también aprendo, y la verdad yo las encuentro muy interesantes. »

Rubén, Barcelona

«Joan recibe la revista con ilusión y enseguida busca en ella algún tema de su interés. No sigue un orden, o sea que hojea la revista y se para en los sitios que le atraen. Algunas veces se queda parte de ella sin leer, pero en todas las que ha recibido ha encontrado un tema interesante.»

Anna, Vic

«Una revista muy didáctica y con muchas imágenes; muy interesante. La recomiendo, mi hijo esta encantado con la revista.»

Silvia, Solsona

«Es una revista interesante y variada que ofrece información sobre temas que no se tratan tanto en otros medios o ámbitos (televisión, videojuegos, juego con otros niños …)»

Helena, Tàrrega

«Estamos muy contentos con la revista. Mi hijo la espera con entusiasmo cada mes. A mi hijo le gustan mucho los contenidos sobre todo los de naturaleza, dice que aprende muchas cosas.»

Silvia, Barcelona

«Contenidos adecuados a la edad, y temas muy variados. Perfecto para una suscripcion mensual.»

Inés, Barcelona

«A nuestro hijo le encanta la revista. Y a nosotros, los padres nos satisface enormemente ver su interés por la lectura de la revista ya que le proporciona entretenimento pero tambien la adquisición de muchos conocimientos sobre los diferentes temas que se tratan en ella. Una revista muy recomendable.»

Éric, Esponellà

«Joan recibe la revista con ilusión y enseguida busca en ella algún tema de su interés. No sigue un orden, o sea que hojea la revista y se para en los sitios que le atraen. Algunas veces se queda parte de ella sin leer, pero en todas las que ha recibido ha encontrado un tema interesante.»

Anna, Vic

«Una revista muy didáctica y con muchas imágenes; muy interesante. La recomiendo, mi hijo esta encantado con la revista.»

Silvia, Solsona

«Es una revista interesante y variada que ofrece información sobre temas que no se tratan tanto en otros medios o ámbitos (televisión, videojuegos, juego con otros niños …)»

Helena, Tàrrega

«Estamos muy contentos con la revista. Mi hijo la espera con entusiasmo cada mes. A mi hijo le gustan mucho los contenidos sobre todo los de naturaleza, dice que aprende muchas cosas.»

Silvia, Barcelona

«Contenidos adecuados a la edad, y temas muy variados. Perfecto para una suscripcion mensual.»

Inés, Barcelona

«A nuestro hijo le encanta la revista. Y a nosotros, los padres nos satisface enormemente ver su interés por la lectura de la revista ya que le proporciona entretenimento pero tambien la adquisición de muchos conocimientos sobre los diferentes temas que se tratan en ella. Una revista muy recomendable.»

Éric, Esponellà

«Considero que es una revista muy entretenida, en el sentido que cada mes se tratan temas muy variados e interesantes, sus contenidos están bien elaborados. Mi hija esta encantada.»

Aurora, Vilafranca del Penedés

«Nuestro hijo siempre espera con alegría el Reporter Doc, lo lee enseguida y comparte con nosotros la información. Recuerda otros artículos y sabe encontrarlos y compartirlos. Nos aportan cultura y entretenimiento. Muchas gracias.»

Inga, Sant Joan de les Abadesses

«És molt didàctica a l’hora que entretinguda, amb temes que els interessen als infants. Als meus fills els hi encanta.»

Mònica, Andorra la Vella

«Es una experiencia muy buena ya que con la revista cada día tenemos temas para leer distintos… Sin aburrirnos. Nos gusta mucho la revista»

Neus, Moia

«Mi hija esta encantada de poder leer la revista cada mes. Le hace descubrir un montón de cosas.»

Josep, Rubi

«Alex, nuestro hijo de 11 años, está contento cada vez que recibe en el buzón la revista Reporter, curioso de saber los contenidos de cada número. Le gustan los artículos y las imágenes relacionadas con animales y temas de historia, así cómo los experimentos que se publican.»

Roger, Sant Julià de Lòria

«A mi hija le encanta leer. Le gusta muchísimo y espera la revista cada mes.»

Cristina, L’Hospitalet, de l’infant

«Lo que más nos gusta de la revista es la variedad de los temas. Nos aporta la posibilidad de que nuestros hijos aprendan, de forma amena, sobre temas variados de cultura general. Además nos ayuda a tratar temas más actuales y a que aprendan a cuestionarse sobre «el porque de las cosas».»

Anna, Barcelona

«En casa la revista gusta mucho. Eduard las lee y encuantra información muy interesante. Gracias.»

Eduard, Rubí

«Es lúdica, despierta la curiosidad y es muy amena por los diferentes contenidos y tipos de lecturas y conocimientos.»

Pilar, Madrid

«Ens agrada molt. Ajuda a aprendre coses de temes molt diversos i interessants, alhora que entreté.»

Núria, El Papiol

«A tota la família ens agrada molt la revista, ja que amb ella aprenem coses molt interessants.»

Núria, Barcelona

«Hola! Nos gusta mucho todos los reportages de «Report Doc». Las imágenes que contiene son muy llamativas.»

Marga, Cubelles

«El meu fill té 10 anys i en fa dos que està subscrit a Reporter Doc. Tota la família aprenem coses molt interessants amb cada número.»

Sílvia, Lleida

«El meu fill és tremendament curiós. El que més li agrada de Reporter Doc són els experiments, perquè són molt fàcils de fer i l’ajuden a comprendre fenòmens no tan senzills, i “El racó dels curiosos” perquè sempre aprèn coses noves i interessants.»

Enric, Barcelona

«La meva filla Laura (10 anys) guarda la seva col·lecció de Reporter Doc com una relíquia. Quan viatgem, sempre s’emporta uns quants exemplars de la revista; és una lectura inesgotable!»

Llúcia, Santa Coloma de Gramenet

«Amb Reporter Doc la meva filla ha refermat el seu interès per la lectura i per conèixer multitud de coses sobre animals, països, costums, natura, història, etc. Tot això amb un llenguatge molt acurat i unes fotos i il·lustracions magnífiques.»

Eva, Reus

«Reporter Doc és una revista que convida la canalla a participar-ne i a implicar-se en el món on viuen.»

Carles, Badalona

LA REVISTA PER DESCOBRIR EL MÓN
REALITZADA PER EXPERTS EN DIFERENTS MATÈRIES

Reportatges, fotos espectaculars, experiments, còmic… La lectura de Reporter Doc estimula la curiositat, permet desenvolupar l’esperit crític… i molt més! Mentre llegeix, el teu fill o filla s’evadeix i ho passa bé alhora que aprèn i comprèn cada cop més i millor. Consolida les bases del seu èxit escolar.

L’encantarà ser subscriptor a Reporter Doc

DESCOBRIR
I APRENDRE

Natura, ciència, història, món, etc., per motivar la lectura i l’aprenentatge.

LLEGIR…
I SOMIAR

Mentre llegeix, el teu fill s’evadeix i ho passa bé mentre aprèn i comprèn cada cop més i millor. Consolida les bases del seu èxit escolar.

JUGAR
I DIVERTIR-SE

Posar a prova la seva atenció, l’habilitat, la creativitat, recórrer a la lògica, mostrar el seu enginy i els seus talents amb jocs, enigmes i experiments.

CRÉIXER COM
A PERSONA

Lleialtat, solidaritat, respecte per si mateix, pels altres i per la natura… són principis presents en cada secció. També desenvoluparà el seu esperit crític.

AIXÍ ÉS REPORTER DOC:

Ciència, natura, història, món… Imatges espectaculars, textos accessibles, rigor, creativitat, originalitat, humor, valors… al servei del coneixement i de la lectura plaent.

TRIA L’OFERTA PERFECTA PER A TU:

Per a beneficiar-te dels nostres aventatges per a escoles i biblioteques contacta amb: clago@bayard-revistas.com / 91 405 70 33

Oferta exclusiva per a Espanya. Consulta la tarifa per a altres zones geogràfiques:

L’OFERTA ANUAL + TRESORS INCLOU:

La col·lecció dels Tresors de Reportero Doc amb una preciosa enquadernació metal·litzada recopila el millor de la revista Leoleo, amb còmics i seccions didàctiques sobre ciència. Valorada en 13,90 €

AIXÍ FUNCIONEN LES NOSTRES SUBSCRIPCIONS

uno coral

SUBSCRIPCIÓ

Tens tres opcions:

1. Subscripció amb pagament mensual.
2. Subscripció amb pagament anual.
3. Subscripció amb pagament anual + regal (amb un descompte de fins al 30 %)

SUBSCRIPCIÓ

Tens dos opcions:

1. Subscripció amb pagament anual.
2. Subscripció amb pagament anual + regal (amb un descompte de fins al 30 %)

SUBSCRIPCIÓ

Subscripció amb pagament anual + regal (amb un descompte de fins al 30 %)

2 coral

CADA MES
A LA TEVA BÚSTIA

Rebreu un nou exemplar de la seva revista.
I a nom seu!
Li farà una il·lusió enorme!

3 coral

SENSE COMPROMÍS

Pots anul·lar la subscripció en qualsevol moment, només has de trucar al 93 218 24 76, o escriure’ns a suscripciones@bayard-revistas.com. Et tornarem els diners dels exemplars no enviats.

MÉS NENS A LA FAMÍLIA?

BAYARD, JUNTS PER LA LECTURA

A Bayard no tan sols editem revistes infantils per a totes les edats.
El nostre compromís amb el foment de la lectura va més enllà.

Animem a la lectura 300.000 nens i nenes cada any.

Organitzem els Premis Bayard de Foment de la Lectura.

El Grup Bayard crea i publica les revistes infantils més llegides a Europa: 5 milions de nenes i nens lectors al mes.