4-6 ANYS

CUCAFERA

La revista per créixer en tots els sentits

Un conte amb meravelloses il·lustracions, jocs per exercitar l’habilitat i la creativitat, còmics amb personatges entranyables i divertits, pàgines de ciència, natura i animals… Amb la Cucafera, volen llegir!

  A més, cada mes un nou AUDIOCONTE

Un any de lectura per:

6,50 €
PAGO MENSUAL
58,50 €
PAGO ANUAL

Sense despeses d’enviament. Cancel·la la subscripció quan vulguis.

A TOTA LA FAMÍLIA LI AGRADA MOLT!

Estem molt contents que el tió li passés una subscripció anual de la revista Cucafera a la nostra filla de 5 anys. A part de tenir l’emoció de rebre-la cada mes a la bústia, sempre hi ha temes molt interessants! A més, les històries també estan molt bé! En resum, molt contents amb la revista, tant nosaltres com a pares com les nostres filles!

Cristina,Olot

«Fa dos mesos que rebem la revista Cucafera i ens agrada molt. A la meva filla li fa molta il·lusió. Ens agraden molt els contes I totes les postures de ioga. »

Anna, Esplugues de Llobregat

«La meva filla espera amb molta il·lusió l’arribada de la revista Cucafera cada mes. Tant bon punt arriba, ja no pot esperar ni un moment per mirar primer tots els dibuixos i després la llegim en família.»

Èlia, Santa Coloma de Farners

«La Cucafera és un tresor. El nen l’espera cada mes. Les històries i els reportatges són superinteressants, supereducatius i ben fets, tant a nivell gràfic com de contingut que vol transmetre. Felicitats!»

Delphine, Ordino

«A l’Elna li agrada molt la Cucafera. Ja l’anàvem a buscar a la biblioteca del poble per mirar-la a casa. A casa, cada nit abans d’anar a dormir expliquem el conte. A més de la revista, els dos contes de benvinguda de la Cucafera li van encantar, i fins i tot els llegeix a les nines, ja que ara l’Elna té 6 anys i comença a llegir molt bé. És una revista on hi ha una mica de tot, amb bon aprenentatge per als nens.»

Montse, Barcelona

«Els encanta! La van descobrir amb la maleta viatgera de l’escola, amb el conte de la Curtalletja. El tió els en va portar les dues primeres i ara és com un regal cada mes. Les preguntes dels nens, el conte principal i en Pol són allò que més els agrada. Mil gràcies per ajudar-los a estimar la lectura!»

Carme, Sant Jordi Desvalls

«Cucafera és una revista molt cridanera que estimula l’atenció dels més petits. El nostre fill gaudeix sobretot dels contes, malgrat que encara no sap llegir. Demana que els hi expliquem una vegada i una altra.»

Cristina, Barcelona

 

«A la meva filla li encanta la revista! Li fa molta il·lusió que li arribi per correu a nom seu i se la mira i llegeix diverses vegades. El pòster de ioga li encanta!»

Mercè, Os de Balaguer

 

«És una bona revista i a l’Adrià li fa molta il·lusió quan arriba a casa! M’agrada que el conte sigui de temàtiques diferents, però sempre amb un rerefons que fa pensar una mica.»

Núria, Barcelona

 

«La revista és entretinguda i interessant per als nens. A la nostra filla li agrada llegir-la de seguida que arriba i compartir les històries amb el seu germà petit, que no sap llegir. L’arribada de la revista a la bústia és un moment especial per a ella.»

Sara Garcia Bellido, Vilassar de Mar

 

 

«La Cucafera ajuda els petits a introduir-los en la literatura i en el gust per la lectura.»

Verònica, Mataró

 

«¡Nos encanta Cucafera! Nuestra hija Léa de 6 años mira a diario el buzón esperando la revisa mensual y el día que llega está tan contenta que la leemos de arriba abajo. Es muy didáctica y lúdica.»

Léa, Barcelona

 

 

«La Cucafera és genial, i a l’Oleguer li fa il·lusió rebre la revista.»

Oleguer, Torelló

 

 

 

«Ens encanta la revista! Però trobem a faltar més escrits en lletra de pal (majúscules) per quan aprenen a llegir.»

Marc, Girona

 

 

«Nos encanta la revista. Oliver y Clara esperan con ansia el día en que encontramos la revista en el buzón para leer las aventuras de sus personajes, sobre todo Samsam y Pol.»

Nuria, Barcelona

 

 

 

«Nos encanta la variedad de temas que se tratan, y muchas veces se hace corta, ya que la termina muy rápido. Encantados con la revista.»

Moisés, Salt

 

 

 

«Nos parece muy interesante y educativa. A mis hijas les gusta mucho buscar, leer y, sobre todo, el póster.»

Jordi, Puigverd d’Agramunt

 

 

«L’Arlet està supermegaemocionada cada mes quan rep la revista Cucafera. Per als 15 minuts de lectura a l’aula, la vol prendre per llegir-la. Jo crec que se la sap de memòria i tot. La part que més li agrada és el conte del principi. Com a mare i mestra, penso que estan molt bé els diferents tipus de lletra que utilitzeu. D’aquesta manera ells poden llegir lletra lligada i d’impremta. Com a mare i mestra, penso que estan molt bé els diferents tipus de lletra que utilitzeu. D’aquesta manera ells poden llegir lletra lligada i d’impremta. També m’agrada l’apartat de les preguntes que fan els nens. Empatitzen moltíssim amb ells i veuen que els seus problemes també són els dels altres. Fantàstic!»

Anna, Santa Coloma de Queralt

 

 

 

«És una revista molt completa, ja que inclou textos de diferents temàtiques i dificultats, jocs i manualitats. M’agradaria que es tractés més l’actualitat informativa explicada per a infants de la seva edat.»

Ivet y Roger, Vacarisses

 

 

«La revista la encontramos muy adecuada para la edad de nuestra hija de 5 años, es educativa y nuestra hija está encantada cada vez que nos llega, sobretodo con las historias y los pasatiempos. La recomendamos.»

Montse, Sant Pere de Torelló

 

«Para nosotros Cucafera es una revista estupenda, con infinidad de contenidos, muy bien seleccionados y editados. Estamos encantados con ella.»

Cecilia, Torregrossa

 

 

«Nos encanta ver como nuestra hija Júlia se ilusiona cada vez que recibe la revista en el buzón. Le encanta hacer las actividades, leer las apasionantes aventuras y descubrir los secretos ocultos. Estamos súper contentos porque le ayuda a fomentar el interés por la lectura a la vez que gana en interés por la cultura.»

Toni, Terrassa

 

 

 

«Estamos encantados con la revista, disfrutamos un montón leyéndola y sobre todo estamos encantados con los ejercicios de yoga.»

Núria, Terrassa

 

 

«La reciben con entusiasmo e ilusión. Al llevarse poca diferencia entre los hermanos le sacan provecho los dos. Lo que más les gusta son los cuentos»

Cynthia, Sabadell

 

 

 

«De moment només n’hem rebut tres, però l’experiència ha estat força bona. Llegim juntes les històries i aprenem de les curiositats que ens explica la revista.»

Mireia, Barcelona

 

 

«Estem encantats amb la revista. La Paula, la nostra filla, l’espera i la llegeix amb ganes.»

Paula, Barcelona

 

«A casa la rebem amb molta il·lusió. El que mes els agrada és el conte i la pàgina de buscar els personatges. Com a mare, a mi m’agraden molt les propostes de ioga!»

Mònica, Manresa

 

 

«Nuestro hijo está encantado. Disfruta todas las historias de Cucafera. Le encanta que el primer día que llega le expliquemos el cuento del principio antes de ir a dormir, no tienen desperdicio. Sus historias favoritas son las de Sam Sam y los pequeños filósofos. También las del perro Pol y la página de pasatiempos de buscar. Muy recomendable.»

Roger, Centelles

 

 

 

«Nos gusta muchísimo .La vivimos con mucha ilusión, el hecho de esperar cada mes su revista motiva mucho a la niña. Le aporta motivación para la lectura, conocimiento sobre la naturaleza y los animales concretamente, diversión y muchas cosas más. Nos encanta.»

Lina, Vic

 

 

«És una emoció rebre les revistes. Els continguts són de qualitat i adequats per al nostre fill de 4 anys.»

Gemma, Barcelona

 

 

 

«Cucafera nos gusta a toda la familia. La disfrutamos mucho con Jan. Muy visual e interactiva.»

Ramón, Sabadell

 

 

 

«Las historias enseñan buenos valores y le motiva para aprendre a leer. Los ejercicios de yoga son geniales para realizar en familia. »

Olga, Balsareny

 

 

«La encuentro interesante y adaptada a su edad. Versátil y muy amena. En cuanto la recibe se pone a hojearla y luego la lee y encima le resulta divertida. ¡Es genial!»

Antonia, Tarragona

 

 

 

«A nosotros nos gusta, pero no hay mejor argumento que ver a nuestro hijo mirando en el buzón y deseando que llegue el próximo número.»

Manel, La Massana, Andorra

 

 

 

 

«Als meus fills els encanta! La llegeixen, miren els dibuixos, els entreté i, sobretot, aprenen!!!»

Bet, Roda de Ter

 

 

 

«Nuestros hijos disfrutan mucho de los cuentos de Cucafera. ¡La originalidad y la variedad de las historias les da muchas oportunidades de expandir su imaginación y visitar otros mundos! Sin duda, su parte favorita. En segundo lugar, el apartado ‘Descubrir’ les fascina. Aprender curiosidades les da ganas de saber más y más. Y por ultimo, los ejercicios de yoga les resultan divertidos y les ayuda con la relajación. ¡Estamos todos muy contentos!»

María, Ribes de Freser

«Nos gusta mucho la revista, María disfruta muchísimo leyéndola varias veces y juega con los juegos que hay en la misma.»

Mario, Bellreguard

 

«Nosaltres estem encantats amb la revista. La nostra filla (4 anys) la rep amb moltes ganes, fa les activitats i el que més li agrada és que llegim els contes. De fet, tinc un fill de 2 anys que també s’uneix a llegir el conte amb nosaltres. La recomano molt a tots els amiguets de la meva filla.»

Lara, Barcelona

«Es una buena revista. Nos gusta mucho el formato y, mucho más, el contenido.»

Mireia, Berga

«Nos parece una forma muy amena y educativa de estimular y mantener el hábito de lectura en nuestros hijos.»

Óscar, Tarragona

«Estamos contentos y cubre las espectativas de nuestra hija.»

Ariadna, Torà

«N’està encantada. Cada mes l’espera amb impaciència a la bústia. Ja té edat per llegir-la sola, però li agrada compartir les coses que més li agraden amb nosaltres.»

Maribel, Berga

«Crec que la Cucafera està molt ben pensada. Al meu fill, Marc, li agrada molt el conte inicial i el conte per explicar a partir de les vinyetes.»

Maties, La Vila Joiosa

 

«La revista nos gusta a toda la familia. La esperamos con ilusion porque a ella le gusta mirar en el buzón si hay alguna carta para ella, así que cuando la recibe os podéis imaginar la emoción. Los cuentos me parecen entretenidos a la vez que educativos. Asi, como los diferentes apartados. Es una revista que da mucho juego y para muchos días ya que al tener historias cortas las repites durante días. Ella tiene 3 años y la sigue sin problema. ¡Nos encanta! La recomendamos mucho.»

Laura, Barcelona

 

«¡Es muy entretenida y con mucha variedad!. Los cuentos muy divertidos. Enseña gran variedad de animales y hacemos los ejercicios de relajación propuestos en cada revista.»

Pili, Terrassa

«Le gusta mucho recibir la revista.»

Gabriela, Andorra

«Ens encanta, molt educativa i divertida!»

Yasmina, Amposta

«Es emocionante ver cómo esperan su primera correspondencia y cómo favorece el hábito de la lectura ese entusiasmo y emoción al recibir su revista mensual.»

Maryan, Tarragona

«Mi hija Júlia cada mes espera con mucha ilusión la revista. En cuanto la ve encima de la mesa, se lanza hacía ella y en ese momento ya no hay Júlia. La lee con detenimiento «de pé a pá», Incluso hace los ejercicios de yoga. Son momentos mágicos, es una manera entretenida en la que ella mejora su aprendizaje y comprensión lectora.»

Maite, Viladecans

«¡Nos encanta! Leemos la revista siempre de arriba a abajo. A veces leo yo las historias, a veces mi hijo y mi hija se ponen a leerlo solos.»

Sophie, Barcelona

«Nos encanta la revista especialmente porque vemos que a Nuria le encanta. La lee en cuanto llega y aprende muchísimo de ella. Tenemos intención de seguir con ella hasta que se canse, que no creo que sea pronto. ¡Seguid así!»

Anabel, Palma de Mallorca

«Des que tenim la Cucafera compartim moments únics en família. Llegim el conte i el comentem, descobrim coses noves, inventem històries… Però el que més ens agrada és la família Amagat. I quan hem tingut un dia estressant, l’acabem fent ioga! »

Patricia, Girona

«Llegeix cada dia el que li interessa abans d’anar a dormir.»

Abril, Igualada

«Cada mes, cuando vamos al buzón y recibimos el nuevo ejemplar es como abrir una caja de sorpresas. La variedad de historias y ejercicios hace de la lectura una actividad súper amena y «adictiva».»

Maribel, Tarragona

«Ens agrada molt i el Biel està content amb la lectura.»

Josep, Sabadell

 

«Me parece una revista muy adecuada a la edad de mi hija, con una lectura muy entretenida y unas actividades muy divertidas.»

Marta, Tarragona

«Per nosaltres, haver-nos subscrit a Cucafera representa molt i en molts aspectes alhora: Un moment compartit, gaudir junts. Una estona de calma, de pau. L’escolta activa, profunda. Descobriments i aprenentatge. Incorporació de l’hàbit lector. Divertir-nos, riure plegats!»

Marta, Lleida

«Cada mes recibimos con mucha alegría la revista Cucafera. Mis hijos están contentos de leer las páginas tan amenas e instructivas. Eran muy pequeños cuando empezamos a leerlas. Y continuan con la misma ilusión. Muchas gracias y que continúen por mucho tiempo. »

Joan, Malgrat de Mar

«Es una buena revista. Mi hija espera cada mes con entusiasmo que llegue para ver que cuento hay. Ahora que ya ha aprendido a leer, es una buena manera para introducirlos en la lectura como hábito.»

Montse, Tarrega

«Mi hijo está encantado con la revista cada mes, disfruta leyendo y mirando las imágenes. Estamos muy contentos. Gracias.»

Patricia, Sant Cugat del Vallès

«Ens fa molta il·lusió rebre cada mes la revista.»

Joan, Seva

«Nos encanta la revista, mi hijo la espera con mucha ilusión, se siente mayor recibiendo el correo a su nombre, trae historias bonitas y siempre con algo nuevo por aprender. Una forma muy divertida de leer y practicar catalán para toda la familia.»

Frany, Girona

«Me parece una inversión estupenda para que desde pequeños se sientan atraídos por la lectura. Cada noche leemos mis hijos y yo una historia juntos… Y antes de ir a dormir siempre me pide leer, ¡es genial!»

Marta, Palma de Mallorca

«Ha sido un acierto la suscripción a la revista, los peques se sienten importantes al recibir algo interesante a su nombre periódicamente y luego es una manera de compartir la lectura con ellos.»

Oscar, Sant Quirze del Valles

«Creo que es un buen incentivo a la lectura que añade, además, el hecho de ser recibido por carta. ¡La niña la espera con ilusión!»

Lucía, Barcelona

«En Màrius, quan té la revista a les mans, està en un altre món, totalment absort en els temes de la revista.»

Núria, Calella

«La esperan con mucha ilusión. No sabéis la alegría que supone en casa abrir el buzón y encontrarla.»

Jordi, Besalú

«Estamos muy contentos con la revista, cada mes cuando la recibimos es una fiesta para Rita y su hermana. Esa noche piden que la leamos dos o tres veces y les encanta. Además, creo que es una gran herramienta para motivar a los hijos a leer e interesarse por las letras y aprender cosas del mundo que le rodea. Gracias.»

Alicia, Vilanova i la Geltrú

«Se ponen muy contentos al ver que en el buzón la revista Cucafera. En esa misma noche la contamos para ir a dormir.»

Margarida, Sant gregori

«Está muy emocionado con los temas de la revista y aprende un montón de cosas.»

Noelia, Vigo

«Els agrada molt seguir les històries dels diferents personatges, i també la secció de ioga.»

Montse, Viladecans

 

«Es una revista muy completa e interesante tanta para pedres y Madrid como hijos. Sus contenidos y actividades atraen la curiosidad de los niños y tanto sus cuentos como actividades son divertidos y muy bien ilustrados. ¡Nos encanta!»

Helena, Arbeca

«Ens agrada molt la revista. Estem molt satisfets i les petites cada mes esperem amb molta il·lusió l’arribada de la revista a la bústia de casa. Repetirem.»

Elna, Girona

 

«A la meva filla li agrada que li arribi la revista per correu. El conte llarg del principi i les endevinalles, refranys o frases curioses… Està encantada amb la revista!»

Gal, Vic

«Som subscriptors de la Cucafera. La nostra neta n’és la receptora i n’està encantada. Crec que és una revista clara, ben presentada, amb històries engrescadores i amb aspectes culturals molt encertats.»

Gual, Ripollet

«¡Buena revista! Transmite valores y permite entablar conversaciones con los hijos/as.»

Pau, Riudecanyes

«Cuando se acerca la fecha de recibirla, mi hijo mira el buzón cada día. Nos aporta el estar juntos para leerla y jugar a sus juegos y lectura. Es un momento de relax y aprendizaje. Nos gusta que haya temas de naturaleza, y juegos de atención.»

Barbara, Riudecanyes

«L’Ingrid rep cada mes la revista Cucafera i n’està encantada! L’espera amb candeletes! És una revista educativa i alhora divertida.»

Ingrid, Arbeca

«Gabriel cada mes espera ansioso que sus abuelos le traigan la revista Cucafera, le encanta sobre todo las historias de Pol, l’Os Brunet, la família amagat, Sam Sam y leer el cuento cada noche antes de irse a dormir. Muchas gracias por fomentar la lectura a los peques de esta forma tan divertida y variada.»

Esther, Sitges

«Contenidos interesantes, ilustraciones fantásticas y para compartir con amigos y con padres.»

Verònica, Palafrugell

«Los cuentos son muy bonitos y las actividades le encantan, la disfrutamos muchísimo.»

Paula, Riudecnyes

«¡Cuando se acerca el día que llega la revista quiere mirar continuamente el buzón! Compartimos buenos momentos leyendo. »

Marc, Palma de Mallorca

«És una revista molt interessant per començar a introduïr els nens en el mon de la lectura.»

Mercè, Vilafranca del Penedèsr

«Siempre es una gran emoción abrir la revista Cucafera con nuetras pequeñas. Con mucha ilusión lo vivimos.»

Eva, Vilafranca del Penedès

«Me gusta mucho, siempre espero con ilusión nueva revista.»

Cèlia, Barcelona

«Mi hija todavía es pequeña para leerla sola, pero leyéndole yo aprende a ver la lectura como un acto agradable que nos gusta a la familia, además de disfrutar las historietas, colores y dibujos.»

Mònica, Solsona

«Ens agrada molt la revista. Cada mes la Laia espera entusiasmada que li arribi a la bústia.»

Montserrat, Vilafranca del Penedès

«¡A mi hijo le encanta! Son pequeñas historias y muy variados temas. Le encanta hojear y releer, esperando a que llegue el próximo. ¡Me parece genial!»

Georgina, Lleida

«Cucafera es una revista muy completa y divertida. Nos está ayudando en la adquisición de la lectura, impulso a la creatividad, con la opción de hacer manualidades, participar en los concursos de dibujo y pintura… También nos permite compartir momentos agradables, cuando juntas (madre e hija) ponemos en práctica los ejercicios de yoga, es uno de nuestros mejores momentos al final del día… y muchas otras cosas más. Una revista genial.»

Gal, Lleida

«Cucafera les encanta a los peques de 6-8 años. Aprenden y se lo pasan bien. Además se interesan mucho por aprender a leer para poder la disfrutar.»

Ester, Sant Martí Sescorts

«Estem molt contents de rebre la Cucafera!»

Elisenda, Barcelona

«Nos encanta… Gracias»

Mar, Tarragona

«Fa més de 6 anys que hi estem subscrits i només podem dir que als nens els encanta i que sempre n’aprenen coses noves i interessants.»

Olga, La Nou de Gaià

«¡Buena revista! Transmite valores y permite entablar conversaciones con los hijos/as.»

Pau, Riudecanyes

«Cuando se acerca la fecha de recibirla, mi hijo mira el buzón cada día. Nos aporta el estar juntos para leerla y jugar a sus juegos y lectura. Es un momento de relax y aprendizaje. Nos gusta que haya temas de naturaleza, y juegos de atención.»

Barbara, Riudecanyes

«L’Ingrid rep cada mes la revista Cucafera i n’està encantada! L’espera amb candeletes! És una revista educativa i alhora divertida.»

Ingrid, Arbeca

«Som els avis. Tenim nets bessons, nen i nena, de 4 anys que gaudeixen sentint les històries de la Cucafera que els anem llegint. I passen hores dibuixant, pintant i copiant el que proposen els jocs.»

Dolors, Barcelona

«Hola, nosotros estamos muy contentos de la revista que recibimos y Blai y su hermana más. Nos parece muy adecuado todo el contenido de la revista. Cada día antes de ir a dormir toca leer una parte del contenido, y no porque lo digamos los padres, es Blai quien nos la pide cada noche. Así que contentos de fomentar la lectura con nuestro hijo. Gracias por el trabajo que realizáis con la revista.»

Yolanda, Tarragona

«Nosotros recibimos la Cucafera en casa. A mis hijas les encanta el cuento del principio, la Familia Noé y Sam Sam. Felicidades por vuestro trabajo.»

Jesica Blanes

«A l’Emma li agraden sobretot els contes de Cucafera. I a mi, també! Quan arriba la revista, el llegim plegats. Després ja pot escoltar-lo tota sola al meu mòbil. I mai se’n cansa, d’alguns.»

Llorenç, l’Hospitalet de Llobregat

«Aquest mes, l’Arnau ha rebut el primer exemplar de Cucafera i està encantat. Tot l’interessa. No se’n perd ni una pàgina. Ja ha fet un dibuix per participar en el correu!»

Montse, Barcelona

«En Nil ha llegit a Cucafera el reportatge dels animals i està fascinat. M’ha fet moltes preguntes i hem buscat a Internet vídeos per veure cigonyes volant, menjant, fent el niu. Tot un èxit les pàgines d’animals!»

Marta, Tarragona

«Crec que la col·lecció és un encert perquè els nens s’acostumin a llegir. En Joan té guardades totes les seves Cucaferes. I, per velles que estiguin, no en renuncia a cap perquè en totes troba alguna cosa que vol tornar a llegir. No se’n cansa.»

Carles, Sabadell

«A la meva filla li fa molta il·lusió rebre la revista a casa. El dia que arriba Cucafera és per a nosaltres “un dia especial”. El primer que mirem és la pàgina de Correu per veure les fotos i els dibuixos i llegir el que expliquen altres nens.»

Maria, mare de la Júlia, Martorell

LA REVISTA PER CRÉIXER EN TOTS ELS SENTITS

Entre els 4 i els 6 anys, els nens i les nenes es preparen per aprendre a llegir… i ho aconsegueixen! Cucafera fa que afrontin aquest repte amb il·lusió i amb ganes: un conte amb unes il·lustracions meravelloses, jocs per exercitar l’habilitat i la creativitat, còmics amb personatges entranyables i divertits, pàgines de ciència, natura i animals, exercicis de ioga, filosofia per a infants… Amb la Cucafera, volen llegir!

A més, el fabulós conte de la revista Cucafera de cada mes també podràs escoltar-lo en un audioconte amb un codi QR que només podràs trobar a la teva revista.

L’encantarà ser subscriptor a Cucafera

APRENDE

Una secció amb el suport de fotos i il·lustracions per respondre les grans preguntes dels nens: «Com vola un avió?», «Per què badallem?»…

LLEGIR…
I SOMIAR

Contes meravellosament il·lustrats que alimenten la seva imaginació mentre ho passa bé, aprèn paraules i comprèn cada cop més i millor.

JUGAR
I DIVERTIR-SE

Posar a prova la seva atenció, l’habilitat, la creativitat, mostrar el seu enginy i els talents… És un repte i també un plaer!

CRÉIXER COM
A PERSONA

Lleialtat, solidaritat, respecte per si mateix, pels altres i per la natura… són principis que es troben en cada secció.

AIXÍ ÉS LA CUCAFERA:

Un conte amb unes il·lustracions meravelloses, jocs per exercitar l’habilitat i la creativitat, còmics amb personatges entranyables i divertits, pàgines de ciència, natura i animals… I a més a més, pàgines de ioga i de filosofia per a infants.

TRIA L’OFERTA PERFECTA PER A TU:

Per a beneficiar-te dels nostres aventatges per a escoles i biblioteques contacta amb: clago@bayard-revistas.com / 91 405 70 33

Oferta exclusiva per a Espanya. Consulta la tarifa per a altres zones geogràfiques:

L’OFERTA ANUAL + TOVALLOLA INCLOU:

Una preciosa i suau tovallola de Sam Sam. Mides de la tovallola: 135 x 65cm
Valorada en 13,90 €

AIXÍ FUNCIONEN LES NOSTRES SUBSCRIPCIONS

uno coral

SUBSCRIPCIÓ

Tens tres opcions:

1. Subscripció amb pagament mensual.
2. Subscripció amb pagament anual.
3. Subscripció amb pagament anual + regal (amb un descompte de fins al 30 %)

SUBSCRIPCIÓ

Tens dos opcions:

1. Subscripció amb pagament anual.
2. Subscripció amb pagament anual + regal (amb un descompte de fins al 30 %)

SUBSCRIPCIÓ

Subscripció amb pagament anual + regal (amb un descompte de fins al 30 %)

2 coral

CADA MES
A LA TEVA BÚSTIA

Rebreu un nou exemplar de la seva revista.
I a nom seu!
Li farà una il·lusió enorme!

3 coral

SENSE COMPROMÍS

Pots anul·lar la subscripció en qualsevol moment, només has de trucar al 93 218 24 76, o escriure’ns a suscripciones@bayard-revistas.com. Et tornarem els diners dels exemplars no enviats.

MÉS NENS A LA FAMÍLIA?

BAYARD, JUNTS PER LA LECTURA

A Bayard no tan sols editem revistes infantils per a totes les edats.
El nostre compromís amb el foment de la lectura va més enllà.

Animem a la lectura 300.000 nens i nenes cada any.

Organitzem els Premis Bayard de Foment de la Lectura.

El Grup Bayard crea i publica les revistes infantils més llegides a Europa: 5 milions de nenes i nens lectors al mes.